Jornades zero

Els dies tretze i catorze de setembre, tots els alumnes de primer de batxillerat han desenvolupat les que anomenem “Jornades zero”. L’objectiu d’aquests dos dies és doble: per un costat, el d’alleugerir l’arribada a la que, per a la majoria, és una escola nova. A la vegada, en desenvolupar-hi diferents dinàmiques de grup, aquestes ens permeten als tutors facilitar el coneixement i relació entre els nous companys de classe, afavorir la interacció entre l’alumne i el tutor/a, i enfortir el grup-classe.
Alumnes i professors estem molt satisfets de tot el que ens aporten aquestes «Jornades zero».
[rev_slider Jornades_zero18-19]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61