Els alumnes de 4t d’ESO visiten Barcelona Activa

Barcelona Activa és una agència que pertany a l’Ajuntament de Barcelona. Els alumnes de 4t d’ESO hem participat en el programa d’Orientació Acadèmica i Professional per tal de contribuir en el nostre procés de presa de decisions i facilitar l’accés i el desenvolupament de la futura carrera professional.  Hem realitzat el Monogràfic de Competències Clau, amb l’objectiu de conèixer quines són les competències clau en el món laboral, reconèixer la importància i la relació amb les ocupacions i identificar les nostres competències per detectar punts forts i febles. Hem pogut escoltar, explorar, participar i conèixer la seva pàgina web  amb l’ajut d’un tècnic orientador de Porta22.


Foto

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61