Visita a la Colònia Güell

El passat 4 d’octubre els alumnes de 2n de batxillerat vam visitar la Colònia Güell. En arribar allà, ens van dividir en grups per fer una visita guiada a la Cripta creada per Antoni Gaudí, utilitzada com a “laboratori de proves” per a la construcció de la Sagrada Família, i a la mateixa colònia, on vam veure les cases dels obrers, les dues escoles (una per nens i l’altre per nenes) i la Plaça de Joan Güell, que era el centre d’oci de la colònia.

Va ser un matí molt entretingut i interessant, en què vam descobrir i aprendre coses noves.
(Carla Quinto i Paula Sanjuan)
[rev_slider 2n_coloniaguell]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61