Skip to main content

Voluntariat amb gent gran

Dins de la Setmana global de servei, per commemorar l’arribada del Sagrat Cor a Amèrica ara fa 200 anys, un grup d’alumnes de 4rt de l’ESO han dut a terme una experiència de voluntariat amb gent gran. En concret, van anar al Centre de dia «Mil·lenari» al barri del Raval.

Els alumnes van compartir amb els residents la seva tarda dedicada a millorar la motricitat, i tots junts van practicar una adaptació del joc de la petanca, donant oportunitat a participar-hi a tothom, tant si podien caminar com si anaven amb crosses, cadira de rodes, etc…

Va ser una tarda molt emotiva. No es coneixien abans d’aquell dia, però des del primer moment van establir vincles d’afecte i respecte mutu. Uns aportaven experiència, els altres, joventut.
[rev_slider Voluntariat_ESO]

Deja una respuesta