Skip to main content

Acció global de servei

Aquest any commemorem el bicentenari de l’arribada de les religioses del Sagrat Cor a Nord Amèrica. Va ser l’inici de l’activitat missionera de la congregació i de la seva expansió internacional.

En honor a Rosa Filipina, que va obrir la primera escola gratuïta el 14 de setembre de 1818 a Saint Charles (Missouri), totes les escoles del sagrat Cor del món estan organitzant una acció global de servei durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Es tracta de preparar com a comunitat educativa (alumnes, personal de l’escola i famílies) una acció o accions concretes de voluntariat o de servei cap els altres i posar en pràctica els valors de la solidaritat i ajuda als més necessitats.

A la nostra escola del 5 al 9 de novembre farem una “setmana global de servei” amb tres accions diferents:

  • Campanya “Net i polit” de recollida de productes d’higiene personal en col·laboració amb Càritas de Barcelona, adreçada als alumnes i a les famílies d’infantil i primària.
  • Campanya de recollida de roba usada, en col·laboració amb la fundació “Formació i Treball” dedicada a la reinserció laboral, adreçada als alumnes i a les famílies d’ESO i batxillerat.
  • Voluntariat amb gent gran en el Centre Mil·lenari (Alumnes de 4t d’ESO).

Chicago

 

 

 

Greenwich

Nueva Orleans

Deja una respuesta