Skip to main content

Premi extraordinari de batxillerat

«L’oportunitat de participar en aquests premis era un gran i emocionant repte que vaig decidir afrontar. Mai havia fet un examen amb tanta gent alhora: al saló d’actes de l’institut seleccionat devíem ser gairebé cent persones.
Per aquest motiu, potser, vaig pensar que seria pràcticament impossible guanyar una de les beques que oferien als 44 millors expedients de Catalunya; per aquest motiu, la il·lusió quan vaig veure el meu nom entre les persones seleccionades va ser immensa.
Estic molt contenta d’haver participat en aquests premis, no només per tot el que comporten si els guanyes, sinó també perquè la cerimònia de lliurament va ser increïble i formar-hi part, tot un orgull.
Només queda donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible aquest èxit acadèmic i animar a qualsevol persona que estigui dubtant si presentar-s’hi o no a que ho faci. No hi ha res a perdre i hi ha molt a guanyar!»

Felicitats a Mar Roda Sánchez, guanyadora del 13è premi extraordinari de batxillerat 2018

_DSC1386

_DSC1379.NEF

Deja una respuesta