Una altra manera de dividir

Avui a la classe de matemàtiques de 3r ESO C, mentre estàvem aprenent a dividir polinomis, ens hem adonat que les nostres companyes asiàtiques no feien les divisions de nombres com nosaltres. Els hem demanat  si podien ensenyar-nos a la pissarra com  dividien elles i ens hem adonat que la tècnica no difereix molt de la nostra, al cap i a la fi estem parlant de divisions, però sí que el mecanisme és diferent. Ens ha agradat que ens ho ensenyessin. Moltes gràcies!

Departament de matemàtiques de l’ESO


divisió asiàtica

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61