Skip to main content

Olimpíades de Biologia

El passat dissabte 2 de febrer, quatre alumnes de segon de batxillerat de la nostra escola van participar a les Olimpíades de Biologia. Es van enfrontar a un examen de cinquanta preguntes per a les quals no només calia estar ben preparat, sinó que també exigien una bona dosi d’enginy.
Entre més de 350 alumnes, els millors de bona part de les escoles de Catalunya, dos dels nostres companys, la Laura Lorca i l’Adrià Ricarte van ser escollits entre els vint millors, i van passar a la segona fase de l’Olimpíada. Posteriorment, el dimecres 6, aquests vint escollits en la fase teòrica, van competir en una prova pràctica de laboratori, per determinar els sis millors de les escoles de Catalunya que ens hauran de representar a l’Olimpíada de Biologia estatal, que enguany se celebrarà a Ciutat de Mallorca el proper mes de març.
Tant de bo que algun d’ells dos quedi classificat entre els sis millors, tal com ja ho va ser fa dos anys el nostre ex alumne Pablo Parron.
Encara haurem de esperar una setmana per saber el resultat.
[rev_slider Biologia_Batx]

Deja una respuesta