Skip to main content

Venen a l’escola a representar una obra de teatre en anglès!

El passat dimecres dia 23 de gener els alumnes de 3r i 4t de Primària vam poder gaudir d’una obra de teatre que es va fer al saló d’actes de l’escola. Tota la representació va ser en anglès i d’allò més divertida. L’obra es titulava ‘Tommy and the Talent Thief’ i va ser representada pels actors i actrius de la companyia IPA Productions.

Les dues setmanes anteriors a la representació vam estar aprenent, a les classes d’anglès, l’argument de l’obra, el vocabulari i les seves cançons. D’aquesta manera vam poder entendre l’obra, ballar, cantar i gaudir del teatre.

A més a més, després vam parlar amb els actors i les actrius i fer-los preguntes sobre la seva vida: quins eren els seus noms reals, d’on venien, si els agradava la seva feina… una experiència per aprofundir i adonar-nos de la importància de saber anglès a la vegada que aprenem i ens ho passem d’allò més bé amb els companys.

Thanks to the actors and actress for coming! We had a lot of fun.


image1

image2

Deja una respuesta