Skip to main content

CAMPANYA DE SOLIDARITAT AMB HAITÍ

Benvolgudes famílies:

Del 25 al 29 de març tindrà lloc la campanya de solidaritat amb Haití.

Centre salutEns hem posat en contacte amb la comunitat de religioses del Sagrat Cor d’Haití, establerta a la localitat de Balan, i ens han explicat que enguany la situació al país és molt greu en tots els sentits: inestabilitat política i social, aldarulls, violència, manca d’aliments i de serveis bàsics. Les religioses, malgrat les dificultats, continuen atenent el centre de salut i l’escola “Fe y Alegría”. També han posat en marxa la clínica mòbil i han començat a donar servei sanitari a les poblacions dels voltants.

El projecte en què col·laborarem aquest any és la construcció d’una incineradora d’escombraries per al centre de salut i l’escola.

A Haití la recollida de deixalles i escombraries és molt deficient, a la pràctica inexistent, fet que causa molts problemes sanitaris. La incineradora permet eliminar deixalles sanitàries i residus orgànics i ajuda que no es propaguin ni s’encomanin moltes malalties.

A l’escola farem diferents activitats amb els alumnes de sensibilització i coneixement de la realitat d’Haití.

Organitzarem dues iniciatives en paral·lel:

  • Esmorzars solidaris a 1 euro
  • Recollida de diners a les aules.

Tots aquells de vosaltres que vulgueu fer més aportacions podeu dipositar els diners en una bústia que hi haurà a la recepció de l’escola o fer un ingrés en aquest compte:

ES64 2100 0707 3302 0022 5360

Tot el que recollim ho enviarem directament a la comunitat de religioses del Sagrat Cor que des de fa uns anys treballa a Haití.

A més de la nostra escola també col·laboren en aquest projecte les escoles del Sagrat Cor de Granada, Rekalde (Bilbao), Rosales (Madrid) i Sta Mª del Valle (Sevilla).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’equip de pastoral


Haití 1

Haití 2

Deja una respuesta