Skip to main content

Tecnologia 4t-Professional: Construïm un Connector per a Infantil

 Un altre dels projectes que hem fet aquest curs ha sigut un joc del Connector per als alumnes d’Infantil. Cada grup havia de decidir temàtica, materials i eines i, sobretot, què volien que els alumnes de P5 aprenguéssin: paraules relacionades amb els esports, noms de països, d’animals,… i si escrivien les paraules amb lletra de pal o lligada.

És un projecte que ha agradat tant als alumnes que el realitzen com als petits que hi juguen.

Aquí podeu veure les valoracions dels alumnes de 4t:

Em va agradar fer l’activitat del connector. Em vaig estressar una mica al construir-lo perquè no en tenia ni idea, però quan el vaig acabar em vaig posar contenta . Em va agradar fer-lo perquè ara ja sé connectar cables i com fer les coses. Quan el vam presentar a P5 em va agradar molt. M’agradaria tornar a fer una activitat així i presentar-la als nens petits. Sílvia

M’ha semblat una experiència molt bonica perquè he pogut col·laborar amb nens petits i també m’ha agradat que han estat molt atents amb els connectors. Aquest projecte m’ha agradat molt perquè m’agrada treballar amb electrònica i he estat molt a gust amb el que he fet. Raül
M’ha semblat una gran experiència fer el projecte, perquè he après a fer coses que no sabia fer i a part m’agrada la part elèctrica i de connectar cables. He tingut una mica de vergonya al principi, però m’ha agradat explicar-los què és un connector i com fer-lo servir. Tomás

M’ha agradat perquè m’ha agradat ensenyar-lo. MingxiLi

El projecte m’ha semblat bastant interessant ja que hem aprofundit en el tema dels circuits i hem augmentat la dificultat. També ha sigut bastant xulo no només perquè fos pràctic sinó perquè hem treballat per grups. M’he sentit bé perquè he treballat amb nens d’infantil. Jo l’any que ve seré monitor d’un esplai on hi porto 11 anys, i m’ha fet il·lusió perquè m’he fet una idea de com serà dintre de poc. RicardoJo crec que va anar molt bé i m’agradaria repetir-ho. Marc G

El projecte m’ha semblat molt bona idea encara que hi havia vegades que el connector no funcionava per la pila o els cables. I quan hem baixat a infantil, m’he sentit gran comparada amb ells i també ha sigut una experiència molt bona perquè als nens petits els ha agradat molt jugar amb nosaltres.
CloeA mi el projecte m’ha semblat una cosa molt guapa perquè hem treballat en grup i ens hem ajudat mútuament. Estar amb els nens petits m’ha agradat perquè he pogut ajudar a que aprenguin els esports. VíctorEl projecte del connector ens va costar molt de preparar i construir, però al final ho vam aconseguir. El dia que vam baixar a infantil em vaig sentir molt a gust amb els nens i nenes. AnnaM’ha agradat molt l’experiència de poder muntar un connector, ja que ha sigut la primera vegada que el faig. M’agrada tractar amb nens petits. Ha sigut una molt bona experiència que no em negaria a repetir-la. RamonM’ha semblat un projecte interessant, sincerament pensava que em costaria més i seria difícil, però no, m’ha semblat divertit i entretimgut. M’he sentit bé a l’anar a explicar-lo als nens, sobretot perquè m’encanta estar amb ells. Jo voldria ser professora d’infantil o primària i ha sigut una gran experiència. Aina

M’ha agradat molt fer el connector perquè fem coses diferents i amb els nens de P5 m’he sentit en gran part escoltat i els nens estaven molt atents al que els deia. Miquel

A mi personalment el connector m’ha semblat divertit a l’hora de construir-lo encara que el faria més complicat. M’ha agradat fer-lo i ensenyar-lo.A l’hora d’explicar-lo a infantil, estava nerviós perquè no sabia si els agradaria o potser no l’entendrien; però mica en mica vaig veure que els agradava i s’ho passaven bé. Pol

Departament de Tecnologia ESO


[youtube id=»sBA2qm26usU» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta