Skip to main content

NOTÍCIES D’HAITÍ

Aquests darrers dies l’huracà Matthew està afectant tota la zona del Carib. Dimarts va arribar a Haití ( país amb qui, com ja sabeu, col·laborem en el projecte solidari del Sagrat Cor en l’àmbit de la salut) amb una gran força devastadora  i va provocar  moltes destrosses, inundacions  i malauradament també algunes víctimes mortals. Des de l’escola hem escrit  a  la Valle, religiosa del Sagrat Cor que està treballant a Haití, per saber com els ha afectat. Aquest és el correu que la Valle ens ha enviat explicant la situació:

Buenos días. El huracán hizo mucho destrozo en el Sur y Suroeste del país. Hay pueblos bajo el mar. Imaginaros. Un destrozo.Muy bueno ha sido que el gobierno va a dar las ayudas y no las ONG. Esto es muy importante para el país. Nosotras estamos bien. Mañana abriremos el centro.
Un abrazo, Valle

Confiem en què, poc a poc, el país es pugui recuperar d’aquesta tragèdia que fa que sigui encara més difícil la vida dels haitians.

Deja una respuesta