NOTÍCIES D’HAITÍ

Aquests darrers dies l’huracà Matthew està afectant tota la zona del Carib. Dimarts va arribar a Haití ( país amb qui, com ja sabeu, col·laborem en el projecte solidari del Sagrat Cor en l’àmbit de la salut) amb una gran força devastadora  i va provocar  moltes destrosses, inundacions  i malauradament també algunes víctimes mortals. Des de l’escola hem escrit  a  la Valle, religiosa del Sagrat Cor que està treballant a Haití, per saber com els ha afectat. Aquest és el correu que la Valle ens ha enviat explicant la situació:

Buenos días. El huracán hizo mucho destrozo en el Sur y Suroeste del país. Hay pueblos bajo el mar. Imaginaros. Un destrozo.Muy bueno ha sido que el gobierno va a dar las ayudas y no las ONG. Esto es muy importante para el país. Nosotras estamos bien. Mañana abriremos el centro.
Un abrazo, Valle

Confiem en què, poc a poc, el país es pugui recuperar d’aquesta tragèdia que fa que sigui encara més difícil la vida dels haitians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: [email protected]

Telèfon: 93.265.63.61
Fax: 93.265.71.27