Skip to main content

Treball cooperatiu sobre les plaques tectòniques

A 4t d’ESO científic, a la matèria de biologia i geologia hem fet per segon any consecutiu una petita experiència de treball cooperatiu. Hem fet grups de tres i cadascú ha tingut una tasca concreta dins del grup: un era el responsable d’explicar, un altre de preguntar i un altre de respondre les preguntes que li eren formulades. Amb aquesta experiència hem aconseguit que tots aprenguem i tinguem clar el moviment de les plaques tectòniques i quines conseqüències té aquest moviment per al nostre planeta. Després de treballar l’apartat que ens tocava durant una hora de classe, hem fet totes les exposicions. Ha estat una experiència diferent. Aquí us deixem algunes fotografies.
Departament Ciències Experimentals ESO


[rev_slider cooperatiuESO]

Deja una respuesta