Skip to main content

Camí de ronda fins a la platja de Sa Conca

El dimarts dia 4 d’octubre, els alumnes de tercer d’ESO vam anar a fer el camí de ronda, des de Sant Feliu de Guíxols fins a la platja de Sa Conca (Platja d’Aro). El camí era de 5,3 km i vam trigar dues hores aproximadament. El recorregut era pel litoral de la costa on es veien tot de platges d’aigua cristal·lina i penya-segats. A l’arribar a la platja de Sa Conca ens vam trobar amb els socorristes i vam tirar-nos a l’aigua. Passada una estona vam dinar i a l’acabar vam anar caminant fins a platja d’Aro, on ens esperava l’autocar per tornar a l’escola.

En la nostra opinió, va ser una de les millors excursions que hem fet a l’ESO. Va ser molt diferent de la resta, ja que en comptes d’anar per la muntanya vam anar per la costa i sobretot ens vam poder banyar.

Alice Bernardi, Berta Cabellos i Sara Carles


[rev_slider saconcaeso]

Deja una respuesta